Szeretettel üdvözöllek!

Ambrus Viktória vagyok, fotográfus. Továbbá két ikergyermek édesanyja, táncos, közgazdász, informatikus.

Hobbiból középiskola óta fényképezek. A klasszikus családi eseményekről mindig készítettem néhány képet. A kompakt gépnél tovább azonban sok ideig nem jutottam.

2020-ban merült fel bennem, hogy szívesen megtanulnék fényképezni. Beiratkoztam a Fotó Art fotósiskola tanfolyamára, és nem álltam meg az OKJ vizsgáig. 2022 júniusában szereztem képesítést. Tanulásom azonban nem áll meg, hiszen örömmel megyek workshopokra, képzésekre ezután is.

Fejlődésem az ikergyermekeimről készített képeken látszik a legjobban. Szívesen fényképezek portrét felnőttekről és gyermekekről egyaránt. Szeretem megörökíteni a párok, családok legkedvesebb pillanatait, legyen az születésnap, ünnepnap, vagy egy kirándulás. A tánc is örök része az életemnek, sűrűn megfordulok hastáncos rendezvényeken ezúttal fotósként.

És igen, a mobilomat felváltotta a fényképezőgép, bár nehezebb és nagyobb, találtam neki állandó helyet a táskámban :)

Úgy érzem, hogy a fotózással a pillanat időtlenné válik. Örömmel fotózok színpadi táncműsort, koncertet, éttermi rendezvényt. Továbbá stúdiós és kültéri fotózásokat is vállalok a dél-budai agglomerációban, illetve esetenként Szombathelyen is.

  • < Érd, Diósd, Tárnok, Törökbálint, Budaörs, Budapest, Szombathely* >
ViktoriaPhotoPassion 2024
Ambrus Viktória Kamilla +36 30 544 55 53
viktoriaphotopassion@gmail.com 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!